Sawijining Shippment kanggo Jeep 3.7 & Jeep 4.7 Pandhuan Rencana Wektu wis dikirim ing tanggal 18 Maret 2020.

Pandhuan Rantai Mesin Timing Mesin Otomatis 5019423AD pas kanggo
Jeep
3.7-K 224ci EKG V6 2004-2010
Dakota 2004-2010
Nitro 2007-2010
Durango 2004-2007

Pandhuan Chain Timing Engine Timah 5013867AC pas kanggo
Jeep
Ram (2003-2007)
Dakota 2002-2007
Durango 2003-2008
4.7-J, N 285ci EVE V8 2002-2008

Chain Timing Pandhuan Jeep TK0648 5019423AD kargo Changsha Timek Industrial 20200318Chain Timing Pitunjuk Jeep 4.7 TK0650 5013867AC kargo Changsha Timek Industrial 20200318

 


Wektu kirim: Mar-24-2020