Kompleti i kohës i pjesëve të reja të motorëve të automobilave me performancë të lartë Made In China nga Changsha Timek Industrial Co, Ltd

  Na prezanto.

  PRODUKTET E TIPARA

  Changsha TIMEK Industrial Co, Ltd e specializuar në pjesët e motorëve të automjeteve dhe ka 17 vjet përvojë në industrinë e pjesëve të automobilave. Punëtoria mbulon një sipërfaqe prej 11,000 metra katrorë. Produktet kryesore janë tensionues, udhëzues, kamerë phaser VVT dhe pajisje shtesë. Duke integruar avantazhet e produkteve të lidhura, ne jemi bërë një furnizues i madh në industrinë e kompletit të zinxhirit të kohës. Klientët kryesorë janë nga më shumë se 40 vende në Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Azinë, Afrikën dhe Oqeaninë…

  PRODUKTET

  Kompleti i zinxhirit të kohës

  • Produkte të veçuara
  • Arritje të reja
  • Changsha Timek Industrial Co, Ltd Koha e Zinxhirit të Paketimit Cam Phaser VVT Furnizuesi-Facebook
  • Co Changsha Timek Industrial, Ltd
  • Changsha Timek Industrial Co, Ltd Timing Chain Kit Prodhuesit-youtube
  • Co Changsha Timek Industrial, Ltd -Linkedin