Rreth Nesh

TIMEK Industriale

e specializuar në pjesët e motorëve të automjeteve dhe ka 17 vjet përvojë në industrinë e pjesëve të automjeteve.Punëtoria mbulon një sipërfaqe prej 11,000 metrash katrorë.

Produktet kryesore janë tensionuesit, udhëzuesit, fazari i kamerës VVT dhe aksesorët përkatës.Duke integruar avantazhet e produkteve të ngjashme, ne jemi bërë një furnizues i madh në industrinë e kompleteve të zinxhirit të kohës.Klientët kryesorë janë nga më shumë se 40 vende në Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Azinë, Afrikën dhe Oqeaninë.Kompania e degës Changsha (Changsha Timek Industrial Co., Ltd.) është përgjegjëse për biznesin e eksportit të pajisjeve të zinxhirit të kohës.

Aktualisht kompania jonë ka 350 punonjës:242 punëtorë në departamentin e prodhimit, 28 njerëz testues në departamentin e Inspektimit të Cilësisë, 30 punonjës në departamentin e Kërkimit dhe Zhvillimit dhe 50 punonjës në postet e tjera.

Ekzistojnë më shumë se 1200 modele kuti të zinxhirit të kohës dhe 180 modele të ingranazheve të ndryshueshme të kohës së valvulave.Ato janë kryesisht për makina pasagjerësh, SUV, MPV, Jeep etj. Këto produkte përdoren gjerësisht, për shembull:

 

%

Për fabrikat OEM

Makina evropiane:Benz, Renault, Iveco, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Opel, Volkswagen, Peugeot, Skoda, Alfa Romeo, Jaguar, Lada, Lancia, LDV, LTI, Lotus, Saab;

Makina amerikane:Chevrolet, Dodge, Ford, Jeep, Buick, Cadillac, Chrysler, motorët amerikanë, Lincoln, Hummer;

Makina japoneze:Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Toyota, Honda, Isuzu, Mazda, Infiniti;

Makina koreane:Hyundai, Kia.

%

Për postmarket

2 vjet garanci për kompletin e zinxhirit të kohës Timek

Kompania jonë i kushton më shumë vëmendje zhvillimit të produkteve të reja, më shumë se 80 artikuj të rinj prodhohen çdo vit.