Pyetjet e shpeshta

Pyetje: A mund të zhvilloni çantën e zinxhirit të kohës ose pjesë këmbimi sipas mostrës së klientit?

A: Po.

Procesi i zhvillimit të kompletit të ri të kohës dhe pjesëve të këmbimit është si më poshtë.

1. Klienti siguron kompletin e plotë të kohës ose mostrën e pjesës rezervë, dhe numrin e pjesës OE / Vizatimin dhe pjesët e aplikueshme të detajeve të automjetit;

2. Ne do të bëjmë vlerësimin e produktit për të kontrolluar nëse do të zhvillohet ky produkt, sasia minimale do të konfirmohet sipas kërkesës së tregut dhe rezultateve të vlerësimit.

3. Nëse mund të zhvillohet, moq është i ndryshëm si artikuj. Meqenëse grupi i kompletit të kohës moq është 100-200 grupi, moq udhëzues hekurudhor është rreth 1000-2000 copë për referencë.

 

Pyetje: A mund të bëni kuti të markës së klientit për paketimin e çantës së zinxhirit të kohës?

A: Po.Kutia e markës së klientit me ngjyra pranohet për paketimin e kompletit të kohës.

1. Prodhimi i kutisë së markës së klientit me ngjyra, sasia min minimale është 1000 copë, tarifa është e ndryshme si madhësia e kutisë, madhësia e rregullt e kompletit të zinxhirit të kohës është 33*24.5*6.5 cm, tarifa e kutisë është 620.00 dollarë amerikanë,

2. Kompleti i zinxhirit të kohës është i paketuar nga kutia e markës së klientit me ngjyra, kështu që kursen kutinë tonë neutrale, kështu që ne do t'ia kthejmë klientit tarifën e kutisë neutrale.Për shembull, nëse porosia e klientit përdor kuti të markës së klientit me ngjyra 300 copë, ne do t'i kthejmë klientit tarifën e kutisë neutrale 120 dollarë (0,4 dollarë/copë*300 copë = 120,00 dollarë).

3. Regjistrimi i markës suaj dhe autorizimi i përdorimit të markës do t'i sigurohen kompanisë sonë pas konfirmimit të porosisë.

 

Pyetje: Çfarë ka të bëjë me politikën tuaj të garancisë së kompletit të zinxhirit të kohës?

Përgjigje: Garancia e kompletit të zinxhirit të kohës do të skadojë përfundimisht 2 vjet pas datës së faturës Timek.

Claim Form will be completed and sent to this email(merchandiser@autotimingkit.com ) with copies of all required and necessary documentation.

Për kompletin e zinxhirit të kohës, të gjithë komponentët duhet të kthehen për analizë.

Timek nuk është përgjegjës për çdo mosfunksionim që rrjedh nga zëvendësimi i pjesshëm/jo i plotë i kompletit të kohës në një automjet.

Pas marrjes së pjesëve të kthyera, Timek do t'i analizojë këto pjesë, më pas do t'i japë klientit një koment me shkrim.

Kur një ankesë pranohet, Timek do të sigurojë pjesën e saj zëvendësuese falas dhe do t'i dorëzojë këto pjesë me dërgesën e radhës.

Changsha Timek Industrial Co., Ltd - Departamenti i produkteve"